Realtid väljer CAPE Media för EDR

 Sammanfattning:

CAPE Media blir ny säljpartner åt Realtid som under året arbetat för att utveckla sitt erbjudande mot läsare och annonsörer. CAPE Media har funnits sedan 2001 och kommer framförallt att sköta försäljningen av Realtids EDR.

Realtids VD, Maria Pellborn om samarbetet: ”Vi tycker det känns fantastisk att hitta en partner som kan hjälpa oss att utveckla vårt erbjudande mot annonsörerna”

Realtid är en politiskt oberoende onlinebaserad nyhetstidning med omkring 300 000 unika läsare varje vecka. Dessutom har redaktionen en nyhetsbrevsdatabas på ca 70 000 adresser. Realtid har under året arbetat fram en bredare produktportfölj för att ytterligare stärka sitt erbjudande mot läsare och annonsörer.

CAPE Media kommer att ansvara för försäljningen av EDR, något som de senaste åren blivit en av bolagets stora framgångsprodukter. CAPE Media har både hjälpt uppdragsgivare att bygga upp sin digitala annonsaffär och utvecklat digitala produkter själva som bygger på digitala utskick. (Vinliv.se och Golflivet.se Reds. Anm.).

-Samarbetet med Realtid passar väldigt väl in i vår produktportfölj, säger CAPE Medias Försäljningsdirektör Jonatan Söderström och fortsätter med att EDR har blivit något av bolagets främsta styrkor de senaste åren och att han är säker på att Realtids målgrupp kommer att vara helrätt för annonsörerna.

Om CAPE Media

CAPE Media är ett mediebolag som jobbar med uppdragsförsäljning, medieproduktion och affärsutveckling. CAPE Media har funnits sedan 2001 har lång erfarenhet av flera olika kanaler och samarbetar med bl a Bonnier och Åhléns.                   

Press
Emma Björkman

CAPE Media förvärvar Seniordeal.se

Seniordeal.se startades 2012 med målet att hjälpa Sveriges seniorer och pensionärer 55+ att spara pengar genom rabatter och erbjudanden. Sedan 2017 har bolaget arbetat med CAPE Media som säljpartner och nu förvärvar CAPE Media samtliga aktier i Seniordeal Sverige AB. – Sedan starten har vi

digitalt
Emma Björkman

Vi i Villa firar 65 år – nu växlar vi upp samarbetet

Samarbetet mellan Bonnier Publications och CAPE Media har pågått sedan 2013 och successivt utvecklats i takt med marknadens behov. Flaggskeppet Vi i Villa omsätter årligen ca 24 miljoner i regional försäljning hos CAPE Media och riksförsäljningen beräknas vara ungefär densamma. – Vi har jobbat tillsammans

LinkedIn
Email
Twitter