GoFrendly hjälper kvinnor hitta nya vänner

CAPE Media och gofrendly i partnerskap för att erbjuda en oslagbar kombination av vänskap och annonsplattform för kvinnor.

CAPE Media, är stolta att meddela sitt partnerskap med gofrendly. En innovativ digital plattform som förenar kvinnor. I detta samarbete kan vi erbjuda en fantastiskt spännande annonsplattform med en kontext som erbjuder en fördjupad relation med användaren, säger Emma Björkman, marknadschef på CAPE Media

Det finns ett ökat behov på annonsmarknaden att bygga gemenskap som främjar djupare relationer mellan kunder och varumärken men även att söka partners och kanaler med ett högre syfte för att i sin tur få en positiv association med det egna varumärket. Genom detta samarbete kommer CAPE Medias annonsörer kunna dra nytta av den positiva kontext som gofrendly erbjuder och nå ut till en intressant och engagerad målgrupp. Med gofrendlys starka fokus på vänskap kvinnor emellan blir det en utomordentlig möjlighet för företag att annonsera i en kanal som även förmedlar värderingar som ligger helt rätt i tiden.

Vi tror verkligen att det här partnerskapet mellan CAPE Media och gofrendly är en perfekt matchning, fortsätter Emma Björkman. Genom att sammanföra våra styrkor kan vi både stärka våra respektive varumärken, nå ut till en för oss attraktiv målgrupp och dessutom fortsätta att skapa positiv förändring i kvinnors vardag över hela landet. Gofrendly är ett idealiskt komplement till CAPE Medias medieportfölj (som även innehåller Veckrevyn, reds anm). Detta partnerskap kommer att skapa otroliga möjligheter för båda parter på lång sikt.

För gofrendly innebär samarbetet med CAPE Media en viktig tillväxtmöjlighet. Genom att samarbeta med en etablerad aktör som CAPE Media kan de expandera sin annonsaffär och erbjuda sina medlemmar ännu större  värde i form av riktade erbjudanden. 

Vi är otroligt glada över partnerskapet med CAPE Media, säger Claudia Gård, medgrundare av gofrendly. Samarbetet med CAPE Media och deras gedigna kunskap kommer ge oss möjlighet att utveckla gofrendly som en mediaplattform att räkna med, samt attrahera alla de relevanta partners och varumärken som skapar värde i vår plattform och ut mot våra medlemmar.

Intervju
Julius Wihlke

10 år som utmanare

En tidig morgon i januari 2011 klev jag in i det som redan då var ett väletablerat säljbolag med ett 20-tal olika projekt i uppdragsportföljen och cirka 25 mkr i försäljning.

LinkedIn
Email
Twitter