CAPE MEDIA

Om oss

ARBETSSÄTT
01 KOLL

Planera, följ upp och förbättra. Genomför enligt CAPE’s processer och låt kunder, leverantörer och kollegor känna att vi har koll.

02 KUNSKAP

Vi hjälper annonsörerna göra medieval de förstår. Vi tar initiativ till att hitta ny kunskap och delar kunskap med varandra. Tillsammans utvecklas vi snabbare.

03 INITIATIV

Vi tar initiativ för våra kunders skull och vår egen utveckling. Vi löser ev problem direkt och värderar att hellre fatta ett beslut än att inte göra något.

LEDNING
 

Så bra att våra kunder vill köpa in sig i bolaget!

 

Vi har uttalat ett mål om att ta bolaget till börsen med våra kunder som investerare.

Det är ett mål som formulerats för att göra vår vision mätbar och konkret. Det gör nämligen att vi i hela organisationen, i allt vi gör måste se till att vi arbetar för våra kunders bästa och för att skapa långsiktiga värden. Vi måste göra våra kunder nöjda och imponerade genom hela sin upplevelse av CAPE Media och vi måste dessutom arbeta för att de ska bli fler!  

 

 

 

 

 

Ledningsgruppen består av Marknadschef, Försäljningschef, Affärsutvecklingschef, Produktionledare och VD och tillsammans arbetar de för att ta bolaget mot målet.

UTMÄRKELSER

 

CAPE Awards

Ett sätt att fira framgångar och lyfta prestationer
utöver det vanliga

Varje år delar vi ut de viktiga och eftertraktade utmärkelserna i CAPE Awards som innefattar Årets Säljare, Årets Nykundssäljare, Årets Medarbetare och Årets Prestation. I år har vi även adderat Årets Nativesäljare.

Vi har en regelrätt ceremoni med prisutdelning och tacktal. Vinnarna får ett diplom, en fin present och möjligheten att åka på en speciell reseupplevelse tillsammans med de andra pristagarna och VD. Resorna har bl a gått till Island och Lofoten. Temat är kopplat till våra värden kolla, kunskap och initiativ och ska gärna inkludera annorlunda naturupplevelser och spännande aktiviteter. 

LÄS OM FÖRRA ÅRETS PRISTAGARE—->

GREKLAND - 2019
KROATIEN - 2018
LOFOTEN - 2019
LOFOTEN - 2019

Följ med på resan

Vi har uttalat ett mål om att ta bolaget till börsen. Det målet är främst formulerat för att göra vår vision mätbar. 

För att en riktad emission till våra kunder ska bli fulltecknad krävs nämligen en rad olika delar som vi kommer att få jobba hårt med och som kommer att driva bolaget framåt. Dels behöver vi ha tillräckligt många kunder att kommunicera erbjudandet till, dels måste kunderna vara tillräckligt nöjda och imponerade genom hela sin upplevelse av CAPE Media. 

Det är en grundförutsättning för att emissionen ska bli lyckad och att vi därmed når visionen.

Varje år håller vi en ceremoni där vi utser årets prestationer inom respektive område och priset är en resa utöver det vanliga. Några av våra resmål har inkluderat djuphavsfiske i Lofoten och bada i varma källor på Island.

Cape Media-Kalle-147
KARRIÄR

CAPE Awards

Ett sätt att fira framgångar och lyfta prestationer utöver det vanliga

Kalle vann både Årets Medarbetare och Årets Nykundssäljare år 2021. Det är en enorm bedrift, men med Kalles fantastiska kombination av hängivenhet och ödmjukhet samt en stor passion för att fortsätta utvecklas är det inte så förvånande, menar Tobias <>Björkman, VD. Han greppar alltid en ny chans till affär, men samtidigt tvekar han aldrig till att hjälpa en kollega eller få andra saker gjorda som tar bolaget framåt.

-Tobias Björkman, VD-